Ik ben regisseur, acteur en dramadocent

Agenda 2021

Waar ben ik te zien?

Samen Blauw
Tg Signum

 voorstellingen  in  juli 2021.

In een blauwe wereld wonen twee blauwe mensen, met hun blauwe spullen, in hun blauwe huis. Tot er op een dag een oranje vlek verschijnt. De nieuwe kleur brengt onrust en onzekerheid met zich mee, maar ook nieuwe kansen. Kunnen ze nog bij elkaar blijven als een van hen van kleur verandert? 

Vogel vrij, vogel gevangen

 

Komend seizoen 2022-2023

In 'Vogel gevangen, vogel gevlogen' vertel ik over mijn leven in en mijn vlucht uit Iran. Ik vertel mijn verhaal in de Nederlandse Gebarentaal, die ik na de Iraanse Gebarentaal heb eigengemaakt. Ik vertel niet alleen mijn bijzondere verhaal, maar gebruik ook dans tussendoor.

Beethoven lost in Silence 

Komend seizoen 2022-2023

Visueel theaterconcert over Beethoven, voor én door horenden, slechthorenden en doven
Klassieke muziek, humor en gebarentaal komen samen in Beethoven Lost in Silence. De voorstelling is een visueel theaterconcert, geïnspireerd op het proces van het wegvallen van het gehoor en de laatste periode van Beethovens leven. In deze periode werd hij doof, maar componeerde hij zijn meest gewaardeerde stukken. Wat betekent het voor een componist om het gehoor te verliezen? Een voorstelling niet alleen over Beethoven, maar ook over hoe het is om te leven en te creëren met een beperking.

Sencity Festival 2021

zaterdag 18 september 2021, Tivolivredenburg Utrecht

Samen met Tgsignum zullen we voorstellingen gaan geven in een van de zalen van Tivolivredenburg tijdens Sencity Festival 2021.  Meer informatie over de aard van de voorstelling volgt ! 

1

© Visueel Theater 2021