Kinderen - ouderen - beoekers - tolken - prive - bedrijven

op de buhne

De afgelopen jaren hebben wij op vele plekken gespeeld. Elk optreden is op zijn eigen wijze manier een prachtige herinnering.  Elke productie afgestemd op de specifieke doelgroep van het moment. 

Wat is het heerlijk om te spelen! Hieronder een korte visuele impressie van ons werk op de bühne.

Astèria (6+)

Αστέρια (Astèria), Grieks voor sterren, is een voorstelling over een meisje dat op avontuur gaat in haar dromen. Over gehoord en gezien worden. Over je eigen keuzes maken. Over lef hebben en ervoor gaan. Over een sterrenkind dat op aarde terecht komt. Een familievoorstelling (6+) voor iedereen die zich wel eens onbegrepen voelt, voor iedereen die zou willen dat de wereld iets kleurrijker is, voor iedereen die droomt.

O Amor Natural

in O Amor Natural dragen twee vrouwen en vier mannen. de. erotische gedichten van de Braziliaans dichter Carlos Drummond. de Andrade voor in de Nederalndse Gebarentaal en drukken deze uit in dans.De voorstelling is 30 maal gespeeld en bekeken door 1905 bezoekers.

Broer & Zus

Broer & Zus gaat over een horende zus en een dove broer die elkaar al 25 jaar niet hebben gezien. Broer & Zus is een  coprpductie van Handtheater en Levende Zaken.De voorstelling wordt gespeeld door een dove acteur en een horende actrice in de Nederlandse Gebarentaal. en het gesproken Nederlands.Broer & Zus is te zien op de Parade 2006 waar de voorstelling 49 keer gespeeld is en 1564 bezoekers heeft getrokken.

verliefde Wolk,de

De Verliefde Wolk is een visuele familievoorsteeling voor doven en horenden met spel.beweging en beeld.In de Nederlandse Gebarentaal en het gesproken Nederland,de gedichten zijn ook te horen of te zien in het Turks.De Verliefde Wolk is 15 maal gespeeld en bekeken door 1402 bezoekers.

© Visueel Theater 2021